ACTIVIDA – tudományos kutatások a fucoidánról.Ismerkedjen meg az elvégzett vizsgálatok eredményeivel, megbízható, átfogó információkat kaphat a Fucoidanról az Oxford Journals, a PubMed, a Science Direct és az NPO Fucoidan adatbázisokból.ScienceDirect A a közzétett tudományos kutatások egyik legnagyobb online gyűjteménye. Ez az online gyűjtemény készen áll arra, hogy több mint 2000 teljes szövegű, lektorált könyvet és folyóiratot nyújtson az orvostudományról, a technológiáról és a tudományról. A ScienceDirect adatbázis elegendő mennyiségű információt tartalmaz a Fucoidanról, hogy részletes képet kapjon a Fucoidan képességeiről és tulajdonságairól.

PubMed, egy ingyenes adatbázis, amely több mint 21 millió linket tartalmaz orvosi folyóiratokhoz és online könyvekhez, valamint a MEDLINE orvosbiológiai irodalmához. A PubMed-en körülbelül 1000 cikk található a Fucoidanról. Annak érdekében, hogy részletes információkat találjon a Fucoidanról, elegendő a keresési mezőbe beírni az érdeklődésre számot tartó kulcsszavakat.

Az Oxford Journals, Az Oxford Journals, amely számos tudományos közösség teljes jogú partnere, és a rendkívül népszerű kutatási folyóiratok legnagyobb nemzetközi kiadója. A kiadó sajátossága, hogy magas színvonalú kutatásokat publikál széles közönség számára elérhető formában. Az Oxford Journals adatbázis több mint 90, a Fucoidannal kapcsolatos, egyedülálló gyógyászati tulajdonságait megerősítő tanulmányról nyújt információt.

NPO Fucoidan, egy japán nonprofit szervezet, amely független kutatást végez a Fucoidan lehetőségeiről a test teljes öngyógyulásának ösztönzésére. A szervezet adatbázisa elsősorban a Fucoidan immunrendszerre gyakorolt hatásáról nyújt információt. Ezenkívül az NPO-nál megismerkedhet a Fucoidan 18 érdekes tulajdonságával és képességeivel bizonyos betegségek kezelésében.VIMGRACE © 2024 All Rights Reserved.